Je bepaalt zelf hoeveel rente je betaalt door langer of korter van de lening gebruik te maken. De rente zit namelijk in het vaste maandbedrag verwerkt door middel van een annuïtaire afloswijze, wat betekent dat je elke maand hetzelfde bedrag betaalt.

Persoonlijk: de ex-ondernemer komt voorafgaand aan het afsluiten van de zakelijke lening naar jouw bedrijf toe. Het Flexibel Bedrijfskrediet is met name bedoeld voor ondernemers die zonder te veel gedoe op korte termijn geld zoeken voor hun bedrijf. Ondernemers die gevestigd zijn in Nederland en ook in Nederland hun activiteiten ontplooien.

Kosten

Cookies

Lees hieronder verder hoe je het voor je eigen bedrijfje kunt regelen. Voordelig lenen met jouw bedrijfje Zakelijke financieringen tot €25.000; Tijdelijk geen afsluitkosten (profiteer nu!);

Vermogens-versterkingslening Ondernemers Krediet: korte termijn krediet Lease: financiering voor bedrijfsmiddelen Borgstellingskrediet: overheid staat borg Bedrijfs Krediet: lening vanaf 25.000,-

  • PMV-bedrijfsleningen omvatten numerous types van leningen die zich onderscheiden van traditionele (bank)financiering door:
  • Wenst u bestaande schulden te herfinancieren over een langere looptijd om zo voldoende werkingsmiddelen te behouden om de continuïteit en/of groei te vrijwaren?

ZZP’ers en MKB-ondernemers met een ‘gezond ondernemersverstand’. Lening­aanvragen die elders moeilijk of niet worden toegekend, maar wel levensvatbaar kunnen zijn. Ondernemers in het kleinbedrijf die géén banklening kunnen krijgen vanwege een verleden. Rente en rekenvoorbeeld Flexibel Bedrijfskrediet

Onze kantoren zijn thans gevestigd in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam. Wij werken op foundation van verantwoordelijkheid en transparantie met als belangrijkste doel een tevreden klant.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Het aanvragen van een bedrijfskrediet is eenvoudig – dezelfde dag nog de kredietbeslissing – morgen geld op uw ondernemersrekening. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer Over onsKlachtenprocedure Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties.