Geld Lenen Van Een Financial Institution

Hiermee toont u aan waarvoor het geld van de lening gebruikt zal worden. Het is dus niet mogelijk om zonder goede reden geld te lenen voor uw onderneming. Ook is het belangrijk dat u de te verwachte resultaten kunt aantonen.

In de meeste gevallen houdt het BKR zich namelijk niet bezig met zakelijke leningen. In heel specifieke gevallen doet het bureau wel een toetsing, maar meestal is dit niet aan de orde. Een bedrijfskrediet staat niet specifiek bij het BKR geregistreerd. Daarom kunt u als ondernemer mogelijk zakelijk geld lenen, zonder registratie.

Wie Kan Een Zakelijk Krediet Aanvragen?

Mogelijkheden zakelijke lening Komt u als ondernemer in aanmerking voor een zakelijke lening, dan is het tijd om te bepalen wat voor soort lening u wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te lenen en één van deze mogelijkheden zal voor u het meest geschikt zijn. Naast een ‘gewone’ lening bij een financial institution, kunt u denken aan bijvoorbeeld zakelijk lease, zakelijk krediet of factoring. Als onderneming komt u in aanmerking voor een zakelijke lening wanneer u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel . Sommige geldverstrekkers eisen een minimale jaaromzet en een minimale bestaansduur, voordat zij besluiten u geld te lenen. In sommige gevallen moet u uw bedrijfsplan of ondernemingsplan kunnen overleggen.

Aanvragen: Hoe Werkt Het Aanvragen Van Een Zakelijke Lening?

Deze resultaten gaan zowel over de lange als korte termijn. Het geld dat u ontvangt uit een lening, moet terugbetaald worden. Er zijn twee verschillende soorten aflossingen.

Het BKR controleert in eerste instantie of het verantwoord is om de lening te verstrekken. Alle leningen en andere financiële verplichtingen worden bij het BKR geregistreerd. zakelijke financiering Heeft u als particulier een negatieve registratie, dan wordt uw aanvraag voor een lening waarschijnlijk afgewezen. Bij zakelijk krediet ligt dit anders.