Geld dat je hebt afgelost, kun je niet opnieuw opnemen. Je betaalt een vooraf afgesproken rentepercentage over het openstaande bedrag. Met een zakelijk krediet vang je een tijdelijke behoefte aan liquide middelen op en financier je dagelijkse uitgaven voor je bedrijf.

Zakelijke Lening Aanvragen Vul Het Formulier In Om Te Zien Of U In Aanmerking Komt.

Wil je een hoger bedrag aflossen? Dan kun je meerdere aflossingen doen. Datum van extra aflossing Doe je de further betaling voor de 10de van de maand? Dan trekken we bij de eerstvolgende afschrijving de additional betaling af van je standaard maandbedrag inclusief rente.

Bijvoorbeeld als je je rekeningen moet betalen, als je klanten niet of laat betalen, of wanneer je voorraad moet aanvullen. Hoe los ik extra af op mijn zakelijke lening?

Lenen Bij Mevrouw Leemans Is Lenen Bij Een Vriendin..

Wil je weten welk bedrag nodig is om de lening volledig af te lossen? Dit bedrag vind je bij Terugbetalingsschema bij Huidig resterend bedrag. Heb je een zakelijk krediet? Neem contact met ons op. We helpen je dan graag verder!

Voor je aanvraag heb je slechts twee documenten nodig: een overzicht van je bij- en afschrijvingen en een definitieve jaarrekening. Wat is het verschil tussen een zakelijke lening en zakelijk krediet? Grote uitgaven voor je bedrijf kun je niet altijd uit eigen zak betalen. Met een zakelijke lening ontvang je het leenbedrag in een keer op je rekening. Je betaalt het bedrag vervolgens in maandelijkse, gelijke termijnen terug.