Mocht u erom gevraagd worden, dan kunt u deze verstrekken. Dit voorkomt vertraging en een mogelijke afwijzing van uw aanvraag. Welke rechtsvorm moet mijn bedrijf hebben voor een zakelijke lening?

Alternatieve Financiering

Bij het aanvragen van een zakelijke lening staan de mogelijkheden vermeld die passen bij het door u gewenste te lenen bedrag. De meeste kredietverstrekkers werken met een minimaal en een maximaal bedrag wat u kunt lenen.

Afhankelijk van de hoogte van de lening, kunt u namelijk over het algemeen zelf de looptijd van de lening bepalen. Wanneer u een hoog bedrag leent, zal de looptijd van de lening langer zijn. Omdat anders de maandelijkse aflossingen niet haalbaar zijn. Daarnaast zal een relatief lage lening ook eerder worden afgelost.

Wij maken het zo makkelijk mogelijk, zodat jij niet verder hoeft te zoeken. alles over zakelijk lenen Er zijn tal van aanbieders van zakelijke leningen.

Wanneer u een Eenmanszaak, een Vennootschap onder Firma of een Naamloze Vennootschap heeft, dan kunt u zelf een bedrijfskrediet afsluiten. Bij deze rechtsvormen bent u in de meeste gevallen persoonlijk aansprakelijk voor de aflossing van de bedrijfsleningen.