Bedrijfsmaterieel

Hoe vraag ik bijstand voor zelfstandigen aan? ( (accordion==’hoe-vraag-ik-bijstand-voor-zelfstandigen-aan’) ? Wanneer wordt mijn uitkering uitbetaald?

09 juni (uitbetalen vakantiegeld) Contact en openingstijden

Meer informatie over bijstand voor zelfstandigen Informatie voor ondernemers over het coronavirus op Rijksoverheid.nl Besluit bijstandverlening zelfstandigen 2004

Mijn eigen bedrijf is in tijdelijke financiële moeilijkheden. ( (accordion==’mijn-eigen-bedrijf-is-in-tijdelijke-financi-le-moeilijkheden-wat-kan-ik-doen’) ? Heb ik recht op bijstand voor zelfstandigen?

Advies Of Begeleiding Nodig?

het pensioen dat u through een bedrijfspensioen heeft opgebouwd Als u met meer mensen in huis woont is uw uitkering lager. U kunt dan de kosten voor levensonderhoud namelijk delen. Dit geldt niet voor thuiswonende kinderen jonger dan 21 jaar, studenten en huurders. Gedeeltelijk arbeidsongeschikte zelfstandigen komen soms ook in aanmerking voor de IOAZ-uitkering.