De kleine leningen worden afgelost en je hebt alleen nog de grote lening. Dat geeft overzicht en zorgt ervoor dat jouw maandlasten dalen. Herfinanciering van een lening kan je flink wat geld besparen. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld wat er voor jou verandert na de herfinanciering van jouw lening en wat de nieuwe mogelijkheden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de kredietadviseurs van Financieel Fit. live_help Stel een vraag over dit onderwerp Wat kost een lening per maand?

Waarom Een Persoonlijke Lening Voor Een Auto?

Daarbij sluit je een oude lening over, of dat nu een hypotheek of een andere lening is, tegen een lagere rente of ander aflosschema bijvoorbeeld. Bedenk dus goed of de kosten van het oversluiten opwegen tegen het voordeel dat het je oplevert. De boeterente kan je financieren met een persoonlijke lening.

Vastgoedlening

Voor verschillende kleine leningen betaal je vaak een hogere rente dan voor een grote lening. Door meerdere kleine leningen samen te voegen tot één grote lening kan je geld besparen.

Herfinanciering Van Dure Leningen Through Persoonlijke Lening

Maandlasten hypotheek berekenen KredietenMaximale lening berekenen Oversluiten bestaande lening VerzekeringenFinancieel Fit Verzekeringspakket Financieel plan met jaarlijkse examine zakelijke financiering Op dit moment zijn de rentetarieven zo gunstig, dat het voor veel mensen aantrekkelijk is om een herfinanciering van de lening te overwegen.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet oversluiten Een dure persoonlijke lening en doorlopend krediet kan je kosteloos in één keer aflossen en oversluiten. Je kunt jouw lening oversluiten om bijvoorbeeld de looptijd korter te maken. Je betaalt dan namelijk over een minder lange periode rente. Ook een creditcardschuld kan je kosteloos oversluiten.