Bekijk deze video op YouTube Met een privé lening ZZP zonder jaarcijfers zijn de regels soepel te noemen. Dus je onderneming hoeft niet jarenlang te bestaan voordat je in aanmerking komt voor het aanvragen van een bedrijfslening. Voor het afsluiten van een lening voor persoonlijke doeleinden of een hypotheek kun je terecht bij de reguliere geldverstrekkers. Echter moet je wel vaak jaarcijfers en belastingaangiften kunnen laten zien van minimaal de afgelopen 3 jaren, of zelfs 5 jaren.

Bereken de maandelijkse kosten automatisch. Benodigde tijd: 10 minuten. Wacht op goedkeuring (binnen 24 uur). Heb je deze achterstand wel, zorg dan eerst dat deze opgeheven wordt voordat je ergens anders een krediet gaat aanvragen. Als ZZP´er mag je in tegenstelling met iemand die in loondienst is wel geld lenen met BKR.

Bedrijfsleningen Zonder Gedoe

Géén BKR toetsing

Op deze pagina worden uitsluitend bedrijfsleningen aangeboden. Daarom staat bij deze leningen de overheid garant als je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Opr-bedrijfskrediet Nl

Het zijn termen die nogal eens door elkaar heen gebruikt worden. Het is ook allemaal zo verwarrend, de termen die gebruikt worden voor een bedrijfsfinanciering. Denk maar eens aan bedrijfslening, bedrijfskrediet, zzp lening, zakelijke lening, bedrijfslening en ga zo nog maar even door. Eigenlijk is het verschil vrij gemakkelijk uit te leggen.

Komt de zakelijke time period i.c.m. ´lening´ om de hoek kijken? Dan krijg je in bijna alle gevallen het door jou gewenste bedrag in 1 keer op je zakelijke rekening gestort en kun je dit naar eigen inzicht besteden. Dus wat het meest gunstige voor jouw bedrijf is, dat kun je het beste zelf beoordelen.