Herfinancieringsmogelijkheden voor banken Banken hebben kapitaal nodig om zelf leningen te kunnen verstrekken aan bedrijven, consumenten en instellingen. Spaarbanken en coöperatieve banken herfinancieren met name bouwleningen voornamelijk by way of de deposito’s van klanten.

Veilig En Verantwoord Geld Lenen

Door het monetaire beleid van de ECB en de extreem lage investeringsrente heeft het deposito bedrijf echter aan belang ingeboet voor de herfinanciering van de banken. Banken kunnen ook een lening voor de aankoop van een huis herfinancieren door de uitgifte van effecten. Vastgoedleningen worden geherfinancierd door middel van bankobligaties met een zo lang mogelijke looptijd.

Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Daarom voorzien wij jou graag van een passende zakelijke lening aanvragen financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming. Maatwerk: beoordeling per casus Waarover wil je advies aanvragen?

Ik ben geen robotic & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privateness beleid. Zakelijke financieringsunie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden. Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten.

Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes. Wij zijn vandaag open van 9: :30 Bekijk alle openingstijden Zakelijke FinancieringsUnie BedrijfshypotheekInvesteringDebiteuren financieringVoorraad financieringGoodwill financieringBedrijfsovername OndernemingsplanHerfinancierenWoonhuisfinanciering Herfinanciering is de time period die in de banksector wordt gebruikt om te verwijzen naar de aankoop van kapitaal voor het verlenen van krediet door bankverrichtingen.

Herfinanciering Van Vastgoedleningen Met Kredietnemers

Obligaties zoals Pfandbriefe zijn hiervoor geschikt. In tegenstelling tot ongedekte obligaties wordt Pfandbriefe gedekt door hypotheken voor bouwleningen.

Nadelen Herfinanciering

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per e-mail op. Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat. Wij kennen ondernemers: Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent onerous werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars.