Hebt u een klacht over dit productaanbod? Neem contact op met Ombudsfin. © 2020 ING België nv, alle rechten voorbehouden Zakelijk KredietZakelijke LeningKKC-regelingProductoverzicht

Pas na wederzijds akkoord en ondertekening van het contract wordt ze definitief. *Kredietoffertes voorbehouden aan natuurlijke meerderjarige personen en rechtspersonen voor professionele doeleinden. Offertes onder voorbehoud van de voorafgaande aanvaarding van uw file door ING België en mits wederzijds akkoord.

In dit artikel leggen we de 2 financieringsvormen naast elkaar, zodat jij beter kunt kiezen welke bedrijfslening bij je previous. Wat is een zakelijk krediet? Een zakelijk krediet is een geldbedrag dat voor je klaarstaat bij de financial institution.

Bedrijfsmaterieel

De vermelde rentevoeten zijn standaardtarieven voor een normaal kredietrisico. Ja, ik geef ING de toestemming om me by way of e-mail informatie te sturen. Vraag een vrijblijvende offerte aan Uw on-line aanvraag voor een zakelijke lening verbindt u tot niets.

Wat Is Een Investeringskrediet?

Zakelijke lening versus zakelijk krediet: welke kies je? Wat is eigenlijk het verschil tussen een lening en een krediet? In beide gevallen heb je toegang tot geld waar je rente voor betaalt. Toch komt in sommige gevallen een lening meer van pas, en ben je in andere gevallen beter geholpen met een krediet.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Samen levert dat een overwogen beoordeling van het kredietrisico op en kan besloten worden of u in aanmerking komt voor een MKB krediet. NLInvesteert hanteert een minimal financieringsbedrag van EUR 250.000.