Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Deze lijst van aanbieders is samengesteld door de redactie van Bankenvergelijking. Klik op Meer info voor een review van onze consultants. Bekijk ook zakelijke leningenen aanbieders vanfactoring.

Na dit gesprek volgt een definitieve beoordeling van jouw kredietaanvraag en bij goedkeuring gaan we jouw leningsovereenkomst opstellen. Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes. Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf.

Bij Qredits een bedrijfslening aanvragen is de begin van het realiseren van jouw dromen! krijgt van ondernemers een beoordelingen op Starred Een bedrijfslening van Qredits Afhankelijk van jouw situatie kom je in aanmerking voor een ondernemerskrediet.

Een bedrijfskrediet aanvragen bij Qredits werkt anders dan bij de meeste zakelijke kredietverstrekkers. Klant worden bij Qredits resulteert in veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Niet alleen in woorden, maar dit is in al onze producten en processen verwerkt. Wij houden bijvoorbeeld rekening met je persoonlijke situatie en bieden handige free of charge e-learnings die helpen je bedrijf op te bouwen. Daarnaast bieden wij voor bestaande klanten ook diverse trainingen aan.

Qredits helpt mensen die een idee hebben en met dat idee willen gaan ondernemen. Iemand die al 30 jaar voor een baas werkt, maar ook een scholar zonder werkervaring, iemand die werkeloos thuis zit of een bestaande ondernemer. Wanneer je een aanvraag doet voor een zakelijke lening doen we eerst een verify of je aanvraag compleet is. Vervolgens wordt een afspraak met een bedrijfsadviseur gepland.

Advies Of Begeleiding Nodig?

We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners. De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel. Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij.