Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Alles voor grootzakelijk Passend krediet voor uw situatie Een financiering die past bij uw ambities Investeren in een nieuw pand, uw voorraden financieren; als ondernemer wilt u een krediet dat u in verschillende situaties de financiële ruimte geeft die u nodig heeft. Op de korte én op de lange termijn.

Een BedrijfsKrediet is meestal een combinatie van verschillende financieringsvormen. Op basis van uw investeringsdoel, stelt u samen met uw adviseur huge welke variant of combinatie het beste aansluit op uw wensen.

Met een BedrijfsKrediet kan dat vanaf Verschillende financieringsvormen

Als u uw kredietaanvraag goed voorbereidt, kunnen wij de haalbaarheid hiervan sneller beoordelen. Zo verhoogt u de kans op een positieve beoordeling.Lees meer over het kredietproces. Financiële ruimte voor investeringen

Creditcard voor zzp’ers Creditcard voor mkb’ers We denken met u mee en bieden hulp.

Algemene Bepalingen voor Kredietverlening voor zakelijke klanten (pdf, 179kB) Het bedrag dat u maximaal kunt lenen, hangt af van uw bedrijfsresultaten en de zekerheden die u kunt bieden. Dit wordt in een adviesgesprek met u besproken.

Neem contact opHeeft u vragen? Een BedrijfsKrediet is meestal een combinatie van een rekeningcourantfaciliteit, een obligokrediet en/of een lening. U gebruikt een BedrijfsKrediet bijvoorbeeld voor een investering in uw inventaris, bedrijfspand, of voor het financieren van uw werkkapitaal of voorraden. Het BedrijfsKrediet is geschikt voor alle zakelijke ondernemers. Algemene Bepalingen voor Kredietverlening voor ondernemers (pdf, 189kB)