Bedrijfsmaterieel

BIC code: lijst van bankidentificatiecodes Binnenkort pensioensparen by way of groepsaankoop? Beginnen met beleggen: 5 tipsCoronacrisis België: ergste achter de rug? Dalen de huizenprijzen door de coronacrisis?

Net als particulieren kunnen ondernemers bij een kredietgever aankloppen voor financiële middelen. Een zakelijke bedrijfslening is vergelijkbaar met een lening op afbetaling. Een kredietgever leent de kredietnemer een bepaald bedrag dat hij vervolgens terugbetaalt.

Beobank Persoonlijke lening Cetelem Persoonlijke lening Cofidis Persoonlijke lening DHB Bank Persoonlijke lening Santander.be Persoonlijke lening

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

De 5 beste free of charge zichtrekeningen Coronacrisis België: ergste achter de rug? Zakelijke bedrijfslening

De banken kunnen ook geld toesteken op lange termijn through een investeringskrediet. De looptijd van deze zakelijke lening is afhankelijk van de economische levensduur van het aangekochte goed. De meest eenvoudige oplossing blijft de krediet op afbetaling. Dergelijke zakelijke leningen zijn ideaal voor wie kleinere bedragen wil lenen. Net zoals bij een lening op afbetaling voor particulieren is het bij een bedrijfslening aangeraden om zo veel mogelijk spelers te vergelijken.

Kosten nalatenschapsdossier bij de banken Tak 21-spaarverzekeringen Spaarrekeningen voor ondernemingen Ratings en waarborgfondsen banken

De looptijd, het terug te betalen bedrag en de interesten worden vooraf contractueel vastgelegd. Net zoals bij een gewone particuliere lening kunnen de tarieven wijzigen naarmate de vaste looptijd van de zakelijke bedrijfslening verandert. Zo is een kredietgever geneigd het tarief op te trekken als de kredietnemer de lening over langere looptijden wil spreiden.

Mozzeno Persoonlijke Lening VDK Bank Persoonlijke lening Credafin – Persoonlijke lening Finday Persoonlijke lening