Help jij ons dit document te verbreken? Hoe kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?

Kosten

Wij zijn geen bank en ondernemen graag onafhankelijk. Wij halen geld op bij informele investeerders, veelal ondernemers met geld en verstrekken dit on-line, zonder gedoe, kleine lettertjes of verborgen kosten. Veelgestelde vragen over Wat zijn de voorwaarden? Hoe zit het met privateness en veiligheid?

De premieopslag wordt berekend op foundation van de gezondheid van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten. Met de zakelijke lening calculator reken je zelf uit hoeveel een zakelijke lening je ongeveer gaat kosten.

  • Credafin – Persoonlijke lening
  • Een zakelijke bedrijfslening is vergelijkbaar met een lening op afbetaling.
  • Finday Persoonlijke lening

Gaan de zaken goed en wil je extra aflossen? Geen probleem, sneller aflossen kost bij ons niets extra, sterker nog je krijgt zelfs korting!

Hoe Kom Je Aan Een Zakelijke Lening Van Een Bank Tips

Hoe werkt een zakelijke lening? Bij een lening krijg je eenmalig een totaalbedrag op je rekening waarbij je rente betaalt over het totaalbedrag. Hoelang de aflossing duurt hangt af van de looptijd. Dit is maximaal 24 maanden, afhankelijk van jouw keuze en een aantal zaken zoals het bestedingsdoel, de omzet en het saldo op je rekening. De rente die je betaalt staat huge, dus de aflossing is elke termijn hetzelfde.