Vaak gebruikt voor financiering van werkkapitaal. Geschikt voor: financiering van groei / werkkapitaal, managen van money circulate en korte termijn kosten Bij factoring krijg je jouw factuur onmiddellijk uitbetaald. Je verkoopt de factuur aan een factoringbedrijf, die binnen 24 uur het factuurbedrag overmaakt op jouw bedrijfsrekening.

Nog geen 1+ jaar in enterprise of minder dan € 50.000 omzet? Bij deze aanbieders kun je wel geld lenen. Soorten leningen voor MKB bedrijven Een normale zakelijke lening is de meest gebruikelijke vorm van zakelijk geld lenen.

Bedrijfsmaterieel

De looptijd varieert vaak van 12 tot 60 maanden (1 tot 5 jaar). Geschikt voor: grotere en lange termijn investeringen, meestal eenmalig Zakelijk krediet (rekening courant)

Om je te helpen bij je zoektocht, hebben we alles dat je moet weten over zakelijk geld lenen op een rijtje gezet. Komt mijn onderneming in aanmerking voor een zakelijke lening? Welke soorten leningen zijn er voor de zakelijke markt?

Een kredietlijn geeft je toegang tot flexibele money en is te vergelijken met rood staan bij de financial institution. Je krijgt een stukje flexibiliteit, maar daar betaal je ook voor.

Krediet Voor Voorafbetalingen Van Belastingen

Te gebruiken voor financiering van werkkapitaal of inventaris, een verbouwing of bijvoorbeeld een bedrijfsovername. Online kredietaanbieders bieden doorgaans zakelijk leningen aan tot € 1.000.000. Leen je bij een traditionele financial institution zoals ING, Rabobank of ABN AMRO, dan ligt het grensbedrag voor MKB bedrijven op € 2.500.000.

Ze houden een klein deel in op het factuurbedrag om hun kosten te dekken. Maximaal kredietbedrag: gelijk aan omzet van jouw bedrijf Bij gebruik van grote bedrijfsmiddelen en bedrijfsauto’s is het gebruikelijk om deze te leasen. Voordeel is dat de waarde van het bedrijfsmiddel belangrijker is dat de prestaties van je bedrijf. Geschikt voor: financial en operational lease van bedrijfsmiddelen, en vrijmaken van liquide middelen through sale & lease again