Hun systemen dragen bij tot een hogere efficiëntie in fabrieken waar containers, half-afgewerkte en afgewerkte producten verhandeld worden. In België opereert males vooral onder de merknamen Chocolaterie Ickx en Pralibel.

Kosten

Citymesh is een leverancier van grootschalige draadloze breedbandnetwerken en –oplossingen, gebaseerd op de Meshing technologie. Zij bieden WiFi-diensten aan over grote afstanden en gebieden met een hoge concentratie aan gebruikers. Frigilunch in Veurne is gespecialiseerd in het bereiden van kant-en-klaar maaltijden. Hun producten vinden hun weg naar de consument via de grootdistributie, house service, horeca en collectiviteiten, zowel in binnen- als in buitenland. De belangrijkste opdrachtgevers voor de veilingen zijn curatoren, banken en leasingmaatschappijen.

De groep heeft een prime-3 positie in de Belgische markt. Zij produceren volgens de meest moderne productietechnieken en een autocontrolesysteem die voldoet aan de HACCP en BRC voorwaarden. De Juicy Group NV is gevestigd in Erpe-Mere. Meer dan 750 medewerkers verstrekken dagelijks een waaier van diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en medische bedrijven.

Hoe Werkt Financiering

Malysse-Sterima bestaat uit drie business units: Textile Services, Medical Services, Logistic Services. Morubel is actief in de import, verwerking en distributie van diepgevroren garnalen en aanverwante seafood specialiteiten. Hierbij ligt de focus op producten met een hogere toegevoegde waarde.