De beste manier waarop een jonge onderneming hun betrouwbaarheid kan aantonen, is door hun D&B kredietrapport te versterken. Bouw bedrijfskrediet op Companies Incorporated heeft een programma ontwikkeld om uw bedrijf te voorzien van hulpmiddelen waarmee u uw zakelijke en persoonlijke financiën kunt scheiden. Gewoon door een nieuw kredietprofiel aan te maken op foundation van uw btw-nummer. Het begint allemaal met onze Credit Builder-programma, waarmee een geheel nieuw kredietprofiel en score wordt vastgesteld.

We bieden een programma dat ninety five% arms-off is, waardoor de consultants op het gebied van bedrijfskredieten het werk kunnen doen. Zie alle bedrijfskredietprogramma’s Krijg bedrijfskrediet – Het scheiden van uw persoonlijke bedrijfskrediet kan de volgende voordelen bieden:

Zeer tevreden met de mogelijkheden die er zijn en wat ze voor je kunnen doen. Richtlijnen voor reviewers © 2020 Trustpilot A/S. Alle rechten voorbehouden. Bescherming van activa Opstarten van bedrijven en bescherming van persoonlijke activa.

De zelfde dag het geld op je rekening. Ben heel tevreden, vriendelijk te woord gestaan, en mee denkend.

Alternatieve Financiering

Korte lijnen – snel schakelen – persoonlijk contact. Precies wat we zochten voor een tijdelijke financiering. Supersnel, makkelijk en vriendelijk, duidelijk verhaal. Weet meteen waar je aan toe bent en bij goedkeuring staat het bedrag binnen 30 min op de rekening.

Tijdens de aanvraag zijn de kosten ook heel transparant. De terug betaling wordt er rekening gehouden dat je als klant niet moeilijkheden gaat krijgen. Alles keurig geregeld zoals doorgenomen… Alles keurig geregeld zoals doorgenomen en afgesproken is.

Wanneer moet u bedrijfskrediet vestigen? Eenvoudig en simpel, u wilt bouw krediet op voordat uw bedrijf het nodig heeft! Geen enkele instelling wil lenen aan, samenwerken met of vertrouwen op een bedrijf dat zijn financiële stabiliteit niet kan bewijzen. Als bedrijfseigenaar moet je beginnen na te denken over het opbouwen van kredietgeschiedenis zodra je het opneemt. U kunt dit doen door uw D&B DUNS-nummer te verkrijgen.

Het OPR team gaat vriendelijk Het OPR staff gaat vriendelijk, professioneel en snel te werk en begrijpt de ondernemers doelstellingen goed. Ze hebben ook begrip voor speciale situaties en handelen daar ook naar, gezien de corona situatie. De maandelijkse kosten zijn duidelijk, dus geen verrassingen. Persoonlijke service, snelle afhandeling, duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn