Kosten

LeenbedragRenteVergelijk€5.000,-v.a. 4,5%Bekijk Top 5€50.000,-v.a. three,zero%Bekijk Top 5€a hundred.000,-v.a. 2,8% Bekijk Top 5 De leenrentes zijn voor het laatst bijgewerkt / gecontroleerd op20 februari 2019. Rente is een factor die vaak over het hoofd wordt gezien bij het aanvragen en afsluiten van een lening.

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

Ze zijn er voor om u te helpen en uw bedrijf te laten groeien met investeren. Niet om u diep in de problemen te laten geraken. Qeld neemt samen met u de verantwoordelijkheid om verstandig te lenen.

2 – Binnen een uur heeft u een voorstel binnen Qeld leent niet zomaar geld uit. Ze beoordelen de aanvraag grondig en bekijken serieus of de lening in verhouding staat tot de omvang van uw bedrijf. Er wordt tevens een kredietcheck gedaan om te kijken of u niet nog meer in de schulden komt en of het verstandig is u een lening te verstrekken.

Onze oplossingen: kaskrediet, straight loan, factoring of kredietverzekering. De financiering van thesauriebehoeften Een investering financieren

Kies de formule bij u past Krediet voor voorafbetalingen van belastingen U wilt maximaal profiteren van het belastingvoordeel van een voorafbetaling van belastingen?

Hoe Werkt Financiering

U wilt een investering financieren? Onze oplossingen: investeringskrediet, financiële leasing of specifieke oplossingen. De financiering van investeringen Uw mobiliteit financieren Een draaischijf van uw zaak. Van een fiets of auto voor uw woon-werkverkeer tot voertuigen voor al uw professionele verplaatsingen…