Bedrijfsmaterieel

Hiertoe hebben ABN Amro, ING, Rabobank, Volksbank en Triodos Bank besloten. De gezamenlijke aanpak van banken biedt ruimte voor zakelijke klanten in alle sectoren met een financiering tot 2,5 miljoen euro.

Krediet Voor Voorafbetalingen Van Belastingen

Overzicht Computable Café Magazine Imago-onderzoek Computable 100 Bedrijfsprofielen Xpirit De banken gaan soepeler om met het aflossen van bedrijfsleningen. Het mkb dat in de kern gezond is, krijgt zes maanden uitstel van aflossing op lopende leningen. Dit geeft betrokken kleinere bedrijven extra lucht bij kasstroomproblemen als gevolg van de coronacrisis.

  • PMV-bedrijfsleningen financieren ook de overname van de aandelen van een bestaande vennootschap of de overname van een (deel van een) handelsfonds.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Voor de groep met een hogere verplichting zullen banken de verdere ontwikkelingen scherp volgen. Dat kan leiden tot additional stappen in overleg met het kabinet en de toezichthouders. Het gaat hierbij om een minimumregeling waarop banken aanvullend maatwerk kunnen leveren voor zakelijke klanten. Volgens de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) verslechtert het economische beeld voor ondernemers zienderogen.