Waarom Opr Bedrijfskrediet?

De overheid stimuleert zulke leningen en geeft daarvoor een belastingvermindering via het systeem van de ‘Winwinlening’. Voordelige lening voor ondernemingen (Winwinlening) Interessante belastingvermindering voor vriend, kennis of familielid Maximaal 50.000 euro over een looptijd van eight jaar Het kan gebeuren dat de financial institution u geen lening geeft, omdat het risico te hoog is en er niet voldoende waarborgen voorhanden zijn. Dat kan bijvoorbeeld als u met een zeer innovatieve of risicovolle onderneming begint.

Die kan bemiddelen met uw financial institution of financiële instelling om, in alle vertrouwen, tot een oplossing te komen. Een goed ondernemingsplan of businessplan Met een businessplan of ondernemingsplan verwerft u inzicht in de praktische en financiële haalbaarheid van uw zaak. Het geeft weer wat uw… Gids voor het opstellen van een ondernemingsplan Hulp van familie, vrienden of kennissen

Als u zelf onvoldoende eigen middelen hebt om een lening te krijgen, dan kunt u misschien een beroep doen op familie, vrienden of kennissen. Misschien kunt u mensen uit uw omgeving, de zogenaamde ‘Family, Friends & Fools’, bij uw project betrekken. Dat kan bijvoorbeeld door ze medeaandeelhouder te maken: op die manier worden zij mede-eigenaar van uw onderneming en zorgen zij mee voor de eigen kapitaalinbreng. Een andere mogelijkheid is dat ze u een bedrag lenen, waardoor uw eigen kapitaalinbreng stijgt.