Process mining groeit in het ssc Manier van zakendoen en communiceren sterk veranderd Atos: besparen en volle pijplijn vangen coronadip op De three belangrijkste cybersecuritytrends voor ondernemers

Kosten

Banken ondersteunen die maatregelen en komen nu met eigen aanvullende maatregelen om een aanzienlijk deel van ondernemend Nederland further tegemoet te komen. Met elkaar doen we zo wat nodig is. We moeten samen optrekken: overheid, toezichthouders, banken en ondernemersorganisaties.’ Eerder werd bekend dat de fiscus sneller uitstel geeft van betaling van belastingen. Getroffen ondernemers kunnen eenvoudiger uitstel van belasting aanvragen.

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

Voorwaarden voor plaatsing van reacties Reacties van gasten worden niet direct op de web site geplaatst.

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen, in te korten of te verwijderen. De redactie gaat niet in discussie over geplaatste of verwijderde reacties. IP-nummers worden enkel gelogd om misbruik te monitoren, maar niet gepubliceerd of op een andere manier gebruikt. Ik ga akkoord met de voorwaarden. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens.

De redactie controleert vooraf of de reactie aan een aantal voorwaarden voldoet. De reactie moet right, bondig, professioneel en beschaafd zijn. Uitingen van geweld, racisme, anti-semitisme, het zwartmaken van individuen, groepen of organisaties worden niet getolereerd. Reacties met (verkapte) reclame voor producten of diensten worden bewerkt of niet geplaatst. Reacties met te veel taalfouten, volledig in hoofdletters zijn getypt, of te veel vraag/uitroeptekens bevatten worden niet geplaatst.

Ik verklaar hierbij dat tekst rechtenvrij is en door mij gepubliceerd mag worden. Ik vrijwaar de eigenaar van Computable voor alle claims en daarbij ontstane kosten die uit publicatie hiervan zouden kunnen voortvloeien. Tevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van de websites van Jaarbeurs b.v. en de hier bovenin genoemde spelregels.