Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Het UWV kan borg voor u staan zodat u sneller een bedrijfslening van een bank krijgt, maar kan ook zelf een lening verstrekken. U kunt daarnaast kiezen voor een innovatiekrediet, een seizoenskrediet, een investeringskrediet of een duurzaamheidskrediet – en dan is er ook nog factoring. Daarbij neemt een externe partij uw debiteuren over. Deze schiet uw openstaande facturen dus als het ware voor. Maar ook nu heeft u weer keuze.

Het gaat er simpelweg om dat de kredietverstrekker aan u kan verdienen en dat deze het liefst een zo laag mogelijk risico loopt. Helaas is het daarbij logisch dat startende ondernemers meer overredingskracht moeten hebben. Zij hebben immers nog geen cijfers uit het verleden die weliswaar geen garantie, maar wel enig houvast voor de toekomst bieden. Betalen uw klanten u met pin? Dan kunt u ook een bedrijfslening afsluiten die u via uw pinapparaat terugbetaalt.

Zo is er traditionele factoring, Amerikaanse factoring en ‘reverse’ factoring. U snapt: pas als u weet wat er in de markt van bedrijfsleningen te koop is, kunt u gericht een lening aanvragen. Een bedrijfslening aanvragen Als u een bedrijfslening wilt aanvragen, maakt het over het algemeen niet uit in welke branche u werkt of wat voor soort bedrijf u heeft.

EMF Finance biedt deze handige oplossing onder de naam PIN Voorschot. Een bedrijfslening is altijd maatwerk.

Wilt u de bedrijfslening oversluiten naar een andere geldverstrekker? Of wilt u bijvoorbeeld extra aflossen of de looptijd verlengen? Iedere aanpassing kost (meestal) geld. Extra reden dus om vooraf goed te bedenken aan welke eisen uw bedrijfslening precies moet voldoen.

Hoe Kom Je Aan Een Zakelijke Lening Van Een Bank Tips

Wilt u een bedrijf starten? Dan is er bijvoorbeeld het starterskrediet van het UWV.