Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Volgens Cole en Sokolyk zijn er drie mogelijke verklaringen voor de bevindingen. In de eerste plaats zijn bedrijven die het meeste kans hebben om te slagen ook degene die een zakelijke lening aanvragen. Je gaat niet naar de financial institution om een lening aan te vragen als je niet duidelijke doelen hebt die je wilt bereiken met het geld. Ook de inzet kan een teken zijn.

Het aanvragen van een banklening neemt tijd en moeite in beslag, dus het feit dat een bedrijf dat wil doen geeft aan dat ze er serieus in staan. Die moeite en tijd zullen ze dan ook sneller in andere mogelijke struikelblokken steken, en ook daar is dan de kans groot dat ze succesvol zijn. En final however not least: banken blijken goede beoordelaars van wat nou een bedrijf succesvol maakt.

Toch zijn er veel ondernemers die hier van gruwelen; ze doen het liever helemaal zelf. Alhoewel hier niets van gelogen is, blijken ondernemingen die geld lenen uiteindelijk meer succesvol. Dit geldt echter alleen wanneer de lening op naam van het bedrijf staat. Ondernemingen die een bedrijfsfinanciering hebben afgesloten hebben meer succes?

Indien u meer information wenst, lees dan ons artikel 7 Alternatieve Financieringsmogelijkheden voor uw Onderneming. Aanbieders van zakelijke leningen vergelijken Bij Financer.com kunt u snel aanbieders van zakelijke leningen vergelijken. Vergelijk eenvoudig zakelijke lening rente.

  • De huisbank blijft ook het aanspreekpunt voor andere financiële diensten, zoals cash management, verzekeringen, vastgoedbeheer, factoring, leasing, …
  • Aftrekbaarheid van de rentebetalingen van de belastbare winst (in tegenstelling tot dividenden)
  • Goedkoper en eenvoudiger dan kapitaal

Home > Zakelijk geld lenen > Bedrijfsfinanciering ‘Onderneming met bedrijfslening gemiddeld succesvoller’ 21 februari 2018door Redactie. Ondernemers wordt geleerd dat je beter snel kan beginnen met het opbouwen van bedrijfskrediet.

Sommige van de aangeboden producten zijn van derde partij aanbieders waar wij een vergoeding voor krijgen. Wij zijn actief in 26 landen We gebruiken cookies om u de meest relevante gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van onze website accepteert u alle cookies en ons privacybeleid.