Bedrijfsmaterieel

U heeft dan uiteraard nog geen jaarcijfers en kunt deze dus ook niet laten zien aan een kredietverstrekker. Alles wat u kan doen is een prognose van de resultaten van uw bedrijf laten zien. Zij willen graag de jaarcijfers zien om zo een beter beeld te hebben van het bedrijf en de mogelijkheden van dat bedrijf om het geld terug te betalen.

Uw bedrijf moet, in de ogen van de kredietverstrekker, een goede opzet hebben en daarmee een goede kans hebben om succesvol te zijn. Hoe lang duurt het voordat ik het geld van een bedrijfslening op mijn rekening heb? Dat gaat over het algemeen erg snel. Meestal wordt het geld al binnen een paar dagen na goedkeuring op uw rekening gestort.

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

Dat is natuurlijk erg vervelend want vooral als startende onderneming kunt u vaak wel wat kapitaal gebruiken om uw bedrijf op te zetten. Gelukkig is zijn er voor deze startende ondernemers oplossingen. Zo zijn er kredietverstrekkers die een bedrijfslening verstrekken aan bedrijven zonder dat deze de cijfers van de afgelopen jaren hoeven te laten zien. Dat is natuurlijk erg goed nieuws voor pas geregistreerde bedrijven die graag wat additional kapitaal willen hebben om hun onderneming een goede start te geven. Het is dan wel nodig dat u een goed bedrijfsplan laat zien met en goed onderbouwde prognose.

Hoe Werkt Financiering

Elke lening heeft namelijk een uniek contract dat aan wordt gegaan door de kredietverstrekker en een ondernemer. Er worden flink wat eigenschappen opgenomen in een dergelijke contract. Een belangrijke issue van zo’n lening is uiteraard het rentepercentage van het leenbedrag. Dat geeft weer hoeveel geld u uiteindelijk kwijt bent aan het lenen van geld.