Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Houd er wel rekening mee dat u hiervoor soms een boete moet betalen. De hoogte van deze boete varieert tussen de €100,- en €200,-.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wijziging van de totale looptijd. Wanneer u wijzigingen in uw contract wilt laten aanbrengen, dan gaan hier in veel gevallen additional kosten mee gemoeid. Oversluiten lopende verplichting: u kunt als ondernemer een lopende verplichting oversluiten. Heeft u bijvoorbeeld een persoonlijke lening of een openstaand saldo op een doorlopend krediet?

Dan kunt u dit oversluiten naar een bedrijfskrediet. Het oversluiten van een lopende verplichting gaat wel gepaard met extra kosten. Houd er rekening mee dat deze kosten kunnen oplopen tot ongeveer €a hundred,-. Aflossen: sluit u een zakelijke lening af? Dan krijgt u te maken met aflossingstermijnen.

U moet uw lening binnen de maximale looptijd aflossen. In de meeste gevallen wordt er maandelijks op de lening afgelost. In ons rekenvoorbeeld spreken we over een looptijd van 5 jaar (= 60 maanden). Elke maand betaalt u dus de aflossingstermijn, het rentebedrag en de afsluitprovisie. De aflossing bedraagt in ons voorbeeld €10.000 / 60 maanden = €166,67 (afgerond) per maand.

Kan ik een lening aanvragen als ik met mijn bedrijf in het buitenland actief ben? U kunt bij een financial institution een lening voor uw zaak aanvragen, ook als u met uw bedrijf in het buitenland actief bent. Echter, de voorwaarde is dat uw onderneming een vestigingsadres in Nederland heeft. In veel gevallen wordt er ook van u geëist dat u als aanvrager in Nederland woonachtig bent, de Nederlandse nationaliteit heeft dan wel een geldige verblijfsstatus heeft.

Snel Zakelijk Krediet – Direct Beschikbaar – Eenvoudig Online Aanvragen

Zoals eerder berekent bedraagt het rentebedrag per maand €33,33 (afgerond). Rekening houdend met de afsluitprovisie van 2% komt u dan op een totaal maandelijks bedrag van €203,- (afgerond) per maand. Bij veel aanbieders kunt u boetevrij aflossen.