​Zakelijk lenen zonder gedoe Wat is Qeld bedrijfsleningen Qeld bedrijfsleningen is een kredietverstrekker uit Zweden met een Nederlandse vestiging. Qeld biedt bedrijfsleningen aan vanaf 1000 euro tot maximaal 100.000 euro aan alle Nederlandse bedrijven, zonder dat ze naar de bank hoeven te gaan. Qeld is de Nederlandse tak van Qred Företagslån AB. Deze is geregistreerd als financiële instelling bij de Zweedse autoriteit voor financiële markten.

Als u akkoord gaat met de offerte, dan dient u dit te bevestigen met uw ID. Vaak wordt dezelfde dag nog het leenbedrag overgemaakt op uw rekening. Qeld maakt een algemene beoordeling van elke aanvraag. Het belangrijkste is dat uw bedrijf in staat is aan de toekomstige betalingen te voldoen.

Wij bewaren kredietinformatie en andere openbaar beschikbare informatie. Wij bewaren uw bankgegevens indien u ons hiervoor toestemming geeft. Wij verwijderen alle informatie die niet vereist is. Lees meer in onze Privacyverlaring

Qeld heeft een trendy online systeem dat volledig onafhankelijk is van dure kantoren en handmatige handelingen. Door gegevens uit meerdere bronnen te analyseren, kunnen ze het bedrijf dat de aanvraag heeft ingediend goed beoordelen.

Het geleende bedrag moet redelijk in verhouding staat tot de grootte van uw bedrijf. Het komt ook voor dat ze verzoeken moeten afwijzen.

Bedrijfsmaterieel

Pas na acceptatie van de offerte van uw kant gaat Qeld aan de slag en wordt uw lening nog diezelfde dag overgemaakt naar uw rekening. Hoe vraagt u een lening aan Meestal binnen 1 uur na aanvraag krijgt u al een offerte binnen.

Wat Is Een Investeringskrediet?

Dezelfde dag nog geld naar uw rekening overgemaakt Als uw kredietaanvraag vóór 1700 uur is goedgekeurd dan wordt de lening nog diezelfde dag overgemaakt op uw rekening. Afhankelijk van vakantie- of feestdagen en verschillen tussen de banken heeft u meestal de volgende dag uw lening tot uw beschikking.

Hoe Werkt Financiering

Als u de aanvraag online invult en de benodigde documenten digitaal aanlevert, dan krijgt u gewoonlijk binnen 1 uur een offerte in uw e mail. Deze aanvraag en offerte zijn gratis en niet bindend.