Bedrijfsmaterieel

U leest hieronder wat de gemeente voor u kan doen. De regeling is verlengd tot en met 30 september 2020. Bent u als zelfstandige financieel getroffen door de coronamaatregelen en woont u in Amstelveen? Dan kunt u bij de gemeente terecht voor het aanvragen van de Tijdelijke Inkomensvoorziening en Bedrijfslening Zelfstandigen – Tozo. Deze regeling is onderdeel van het noodpakket van de Rijksoverheid om de financiële gevolgen voor zzp’ers en mkb-ondernemers op te vangen.

10/three/17 Banken leenden in januari meer geld aan MKB De banken in Europa hebben in januari wederom meer[…] GRATIS Startersdag voor ondernemers 30 aug, Leiden Gratis Startersdag voor ondernemers[…]

Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd en kunnen ongepaste taal bevatten. Wij vragen u melding te maken van voorbeelden die dienen te worden aangepast of verwijderd. Vertalingen met grof of informeel taalgebruik worden meestal rood of oranje gemarkeerd. Er zijn geen resultaten gevonden voor deze time period.

Wat zijn de risico’s van Crowdfuding Je hoort het steeds vaker: een initiatief dat van[…]

Wat Is Een Investeringskrediet?

Alle rechten voorbehouden. Check hoeveel krediet u kunt krijgen Krediet of lening nodig als MKB-bedrijf? MKB bedrijfskrediet zet alle bedrijfskrediet mogelijkheden voor u op een rij U beantwoordt heel eenvoudig via de Kredietcheck een aantal vragen.

Blijf op de hoogte van MKB Bedrijfskrediet met onze nieuwsbrief: Naar hoofdnavigatiemenuNaar hoofdinhoud Contact Welkom bij mijn pagina Open pagina menu Tijdelijke inkomensvoorziening en bedrijfslening zelfstandigen Bijstand aanvragen vanwege het coronavirus De voorwaarden voor het krijgen van bijstand voor zelfstandigen zijn tijdelijk versoepeld.

U kunt deze verlenging vanaf 1 juni 2020 aanvragen. De eerste periode Tozo (aan te vragen van 1 maart tot 1 juni 2020) is inmiddels voorbij. Deze kunt u niet meer aanvragen.