Heeft u als ondernemer andere vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met Simon Bremmer (bedrijfscontactfunctionaris gemeente De Bilt) through of by way of telefoonnummer 030 – . De basisprincipes die we hierbij hanteren zijn als volgt:

Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

U krijgt bovendien niet automatisch een verlenging als u al gebruik maakte van de eerdere Tozo-regeling. De verlenging moet u zelf aanvragen. Meer informatie en aanvraag De regeling voor zelfstandigen wordt voor gemeente De Bilt uitgevoerd door de Regionale Sociale Dienst. Meer informatie staat op webpagina van de RSD.

Alleen wanneer de algemene regelingen van Rijk, RSD, BghU of andere diensten geen uitkomst bieden, kan gebruik gemaakt worden van lokale regelingen of maatwerk. Wij hanteren de lijn dat samenleving en overheid de kosten van de coronacrisis gezamenlijk dragen en opvangen. De maatregelen hebben een tijdelijk karakter; het gaat om een noodpakket. Wij trekken zoveel mogelijk één lijn met de regio, zodat verzoeken in verschillende gemeenten niet onnodig verschillend worden behandeld.

Wat Is Een Investeringskrediet?

    Boekhoudtools vergelijken Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden Snel bedrijfskrediet nodig? Bridgefund biedt uitkomst Doe gratis en vrijblijvend de kredietcheck!

    Hier kunt u ook de aanvraag indienen. Heeft u vragen dan kunt u bellen naar de RSD by way of het nummer 030 – (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 -17.00 uur) of mailen naar Gemeentelijke belastingen

    Daarnaast biedt Qredits in samenwerking met de Rijksoverheid bedrijfsleningen aan voor ondernemers met een speciale lage rente en aflossingsvrije periode. Kijk op de pagina Qredits hulplijn voor meer informatie en de contactgegevens.

    Noodpakket voor banen en economie 2.0 Tijdelijke financiële regelingen. Contact en veelgestelde vragen OndernemerstipsTrainingen