Alternatieve Financiering

Hoe lang duurt het voordat mijn kanaal wordt goedgekeurd? Adtraction verifieert nieuwe kanalen binnen een paar uur. Indien de status voor je kanaal Pending evaluate is na 24 huur, heeft het hoogstwaarschijnlijk te weinig content material om goedgekeurd te worden. Wij keuren geen kanalen goed die niet bij onze adverteerders passen.

Adtractions affiliate netwerk bestaat uit honderden adverteerders en duizenden publishers. Een affiliate, is een persoon (jij!) die de bezoekers van zijn/haar web site naar een adverteerder stuurt in ruil voor een commissie. Voorbeelden van associates zijn blogs, shopping websites, prijsvergelijkers, en web sites die specialiseren in het verstrekken van informatie over een bepaald product. Jij kan geld verdienen door onze adverteerders helpen te verkopen.

Opr-bedrijfskrediet Nl

Je doet dit door je bezoekers door te sturen naar onze adverteerders through hyperlinks en banners die je krijgt in je Adtraction account. Wanneer deze bezoekers een online aankoop doen bij de adverteerder krijg jij een commissie. Zo makkelijk is het om geld te verdienen als een pubisher: Krijg betaald wanneer je een aankoop voor een adverteerder hebt verzorgd.

Een kanaal is een plaats waar je banners of hyperlinks plaatst om commissie te verdienen. Het kan een web site, blog of nieuwsbrief zijn. Het kan ook een betaalde advertentie zijn op bijvoorbeeld Google Ads of Facebook. Registreer een kanaal voor elke web site. Je kan zoveel kanalen hebben als je maar wilt in je Adtraction account.

Bedrijfskredieten

Selecteer CategorieSelecteer CategorieZo werkt het Affiliate campagnes Banners en links Betalingen Tracking Adtraction is een affiliate netwerk. Wij koppelen bedrijven (adverteerders) die hun digitale advertising willen boosten met web site eigenaren (publishers) die geld willen verdienen met adverteren.