Goede redenen om te investeren in dividendaandelen Laat een antwoord achter “Schrijf je in op onze nieuwsbrief” © Rekening.be – Let op, geld lenen kost ook geld !

Alternatieve Financiering

De populariteit van crowdfunden neemt echter nog steeds gestaag toe, zowel onder bedrijven als onder particulieren. Deze vorm van financiering wordt tegenwoordig in het bijzonder veel gebruikt in de creatieve- of technische branche. Om een crowdfundingsactie op te kunnen zetten, dien je allereerst een streefbedrag huge te stellen en een datum te prikken waarop je je doel bereikt wilt hebben. Vervolgens kun je beginnen met de uitvoering van je plannen. Een belangrijk voordeel van deze vorm van geld lenen is dat je van tevoren reeds een zeker publiek op kunt bouwen.

Hiermee kun je rood staan op je betaalrekening. Binnen de afgesproken limiet kun je geld opnemen en bijstorten wanneer je dat wilt. De extra financiële ruimte gebruik je bijvoorbeeld om te investeren in voorraden, inventaris en debiteuren. Financiering aanvragen door corona

De regelingen KKC en BMKB-C worden alleen verstrekt in de vorm van een lening waarvan je een gedeelte boetevrij additional kunt aflossen. De regelingen zijn niet beschikbaar in de vorm van een krediet, waarbij je rood kunt staan op je betaalrekening. Waarom een rekening courant krediet van de Rabobank?

Twijfel je of dit bedrijfskrediet het juiste product is? Bij de Rabobank bespreek je met een adviseur welke financiering bij je bedrijf previous.

  • Daarom stellen we slechts een paar eisen aan je bedrijf:
  • Komt mijn onderneming in aanmerking voor een bedrijfskrediet?

Als ondernemer zul je bijvoorbeeld in dienen te staan voor het bedrijfs- en financieel plan waar je de aanvraag mee wilt onderbouwen. Alleen op die manier kun je immers de kredietverlener overtuigen van de slagingskansen van je plannen en de terugbetalingscapaciteit van je bedrijf. Een bedrijfslening aanvragen is weliswaar niet erg moeilijk, maar zal wel de nodige tijd en moeite van je vergen. Vaak kun je bovendien, na het doorlopen van een simulatie, direct een lening aanvragen bij de betreffende aanbieder van leningen en kredieten. In alle gevallen zul je je echter wel goed bewust moeten zijn dat een bedrijfslening voor elke afzonderlijke ondernemer anders uit zal pakken.

Regeling Voor Zelfstandig Ondernemers

Veel ondernemers zoeken op dit second een financiering om een tekort aan inkomsten door corona op te vangen. De regelingen BMKB-C en KKC kunnen hierbij een uitkomst bieden dankzij een garantstelling van de overheid. Ben je hiernaar op zoek? Dan helpen we je verder by way of de onderstaande hyperlink. Financiering aanvragen door de gevolgen van corona

Snel Zakelijk Krediet – Direct Beschikbaar – Eenvoudig Online Aanvragen

additional investeringsruimte persoonlijk gesprek zichtbaar in de Rabo App Financiering aanvragen Doorgaan met je aanvraag Een rekening courant krediet is een zakelijk krediet met een vrij opneembaar bedrag.