Waar het verkrijgen van een reguliere financiering vaak niet mogelijk blijkt, kan een microfinanciering uitkomst bieden. Het voornaamste doel van microfinanciering is het stimuleren van kredietverlening aan het kleinbedrijf. Microfinanciering richt zich op kleine ondernemers die bij hun kredietaanvraag een afwijzing van de reguliere banken krijgen. MFT Consultancy werkt samen met CapitalBox, voorheen B2Businesslening. CapitalBox verstrekt microfinancieringen.

MFT Consultancy helpt je bij het vinden, aanvragen en verkrijgen van een bedrijfsfinanciering, waarbij wij samenwerken met CapitalBox. Hoe wij je helpen met een bedrijfskrediet Soms heb je tijdelijk een zakelijke financiering nodig. Bijvoorbeeld om een investering te doen of om uit te breiden. Soms omdat je een flinke tegenvaller hebt gehad. Of omdat de kosten voor de baten uitgaan.

Dat wil zeggen: er wordt geen controle op een eventuele BKR-registratie uitgevoerd en het microkrediet resulteert ook niet in een BKR-registratie. De kenmerken van CapitalBox: Lening van € 2.000 – € a hundred.000 Looptijd tussen de 6 – 18 maanden

Zakelijke rekening openen Vreemde Valuta rekening

Klantenservice Zakelijk Lenen

Wellicht heb je al bij je bank aangeklopt. De kans is groot dat het daar niet lukte, want het is voor kleine ondernemers niet makkelijk om een bedrijfskrediet of bedrijfsfinanciering te krijgen. Naar een MKB krediet is zeer veel vraag.

Vergelijken: Welke Lening Past Bij Jouw Onderneming?

Geen onderpand gevraagd Gratis geheel of gedeeltelijk eerder aflossen Rente alleen tot op de dag van aflossing Minimaal 12 maanden actief en ingeschreven in de KvK

Ondernemer is ingeschreven in NL in de GBA Het gemiddeld gehanteerde maandelijkse rentepercentage bedraagt 2,9% van het geleende kapitaal en is gebaseerd op de kredietbeoordeling van de onderneming. Per lening worden eenmalige transactiekosten van 2,ninety five% over het geleende bedrag berekend. Overige opties voor een zakelijk krediet MFT Consultancy staat klaar voor ondernemers die in moeilijkheden verkeren. Dit kunnen financiële moeilijkheden zijn, maar ook problemen in het proces van advertising en gross sales kunnen worden aangepakt. Het risico op een faillissement ontstaat niet van de ene op de andere dag.

Zij denken beter met ondernemers mee dan de gemiddelde leningverstrekker. Het gevolg daarvan is een hoger percentage goedkeuringen. Als jouw bank je financieringsaanvraag voor zakelijk krediet afwijst, dan kan CapitalBox jou wellicht wél van dienst zijn met een bedrijfsfinanciering.

Hier gaat een hele aanloop aan vooraf. In deze periode ziet u de omzet dalen en de stapel onbetaalde facturen hoger worden. Dergelijke zaken nemen uw motivatie in het ondernemen weg, met zakelijke financiering als gevolg dat de zaken enkel verder achteruit gaan. MFT Consultancy zet zich in om uw onderneming er weer bovenop te krijgen, zodat u weer plezier kunt beleven aan het ondernemen.

Bedrijfskrediet zonder BKR CapitalBox biedt je krediet zonder BKR.