Transacties zullen de status Pending hebben totdat ze goedgekeurd of afgekeurd worden bij de adverteerder. Transacties die afgekeurd zijn worden van je account balans verwijderd en gemarkeerd als Not permitted in het Transaction report in je account.

EPI heeft een limiet van 128 karakters en kan gebruikt worden in alle HTML Adtraction hyperlinks of URL. Let erop dat de landingspagina parameter (url) altijd aan het eind van je tracking hyperlink geplaatst is. Heeft Adtraction een API?

Bedrijfsleningen Zonder Gedoe

Je kan het vinden in je betalingen bij Account » Payments hyperlinks in het hoofdmenu in je Adtraction account. Het is ook mogelijk dat een van de transacties in je account afgekeurd is en de bijhorende commissie van je balans is verwijderd. Je kan een lijst met afgekeurde transacties vinden bij Statistics » Transaction Report. We betalen maandelijks. Commissie verdiend in januari wordt uitbetaald op 10 maart, commissie verdiend in februari wordt uitbetaald op 10 april, enzovoort.

Waarom Een Rekening Courant Krediet Van De Rabobank?

Indien je account balans dus commissie over meerdere maanden bevat wordt dit niet in een keer uitbetaald. iSales, zijn zogenaamde Impressie sales, of View-via gross sales.

Door EPI te gebruiken in je Adtraction monitoring links kan je eigen customized informatie sturen naar het Adtraction systeem. Deze informatie is te vinden in het Transaction report in je account. Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld te identificeren waar een bepaalde transactie daadwerkelijk vandaan komt.