Bedrijfsmaterieel

Een belangrijk gegeven bij zakelijk lenen is het hebben van een ijzersterk plan. De rente en kosten worden hierdoor sterk beïnvloed. Hoeveel geld heeft u nodig?

Er zijn echter ook opties om eenzakelijke lening zonder jaarcijfers en/of ondernemingsplan aan te vragen. Bij Swishfund bijvoorbeeld, wordt er verder gekeken dan enkel de cijfers die u kan aantonen op papier. Er wordt gekeken naar u als ondernemer, wat de positieve punten zijn binnen uw bedrijf en wat het investeringsdoel is.

Snel zakelijk krediet zonder jaarcijfers Zakelijke lening zonder bkr toetsing Voor wie een zakelijke lening? Hoe kunt u het best een bedrijfskrediet aanvragen?

  • bij een faillissement van de kredietnemer voorrang krijgen op achtergestelde schulden; en/of,

Soms zijn er andere oplossingen die een krediet aanvraag onnodig maken. Op die manier kunt u geld en tijd besparen. Een realistische en kritische blik op de zaak is altijd een verstandige keuze. Zakelijke lening zonder BKR Bij zakelijke leningen is een BKR toetsing in veel gevallen niet aan de orde.

Bedrijfskrediet zonder BKR Alternatieve Financieringsmogelijkheden Bent u startend ondernemer? Wilt u een zakelijke lening aanvragen met een lage rente voor de financiering van uw volgende project?

Voor veel leningen geldt bovendien de voorwaarde dat u minimaal een bepaalde periode van 1 of two jaar ‘in bedrijf’ bent. Dat laatste kunt u ook zonder financiële cijfers aantonen, namelijk met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.