Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Bedrijfslening beschikbaar Rubriek: #Coronatip, Ondernemer

Ondernemers in Ede en Wageningen kunnen nu een speciale lening aanvragen als ze door de coronacrisis te weinig geld hebben om hun bedrijfslasten te betalen. U kunt de regeling aanvragen through de website van gemeente Ede. Ondernemers kunnen maximaal € 10.157 euro lenen als ze aan de voorwaarden voldoen. Zij moeten laten zien welke bedrijfslasten ze door de coronacrisis niet kunnen betalen. Het bedrijfskrediet is een lening waarvoor 2 procent rente wordt betaald.

Ondernemers krijgen vanaf 1 januari maanden de tijd om de lening terug te betalen. De aanvragen voor bedrijfskrediet behandelen we binnen 8 weken. Nadat we een besluit hebben genomen, proberen wij binnen 2 weken het bedrag uit te betalen. Ga voor meer informatie over de aanvraag van het bedrijfskrediet naar /ondernemerscoronavirus.

Het kan dus erg interessant zijn om een bedrijfspand aan huis te financieren. Starters en innovators opgelet Gaan je oren klapperen bij het horen van de hoge garantiebedragen? Geen nood, speciaal voor startende ondernemers met een kleinere financieringsbehoefte bestaat er een Starters Borgstellingskrediet (BMKB Starter).

  • De belangrijkste opdrachtgevers voor de veilingen zijn curatoren, banken en leasingmaatschappijen.
  • Hun producten vinden hun weg naar de consument by way of de grootdistributie, residence service, horeca en collectiviteiten, zowel in binnen- als in buitenland.
  • De groep heeft een high-3 positie in de Belgische markt.

En heb je zo’n verklaring gekregen voor je bedrijf? Voldoe je aan de voorwaarden voor een BMKB-regeling?

Hoe Kom Je Aan Een Zakelijke Lening Van Een Bank Tips

Deze borg loopt tot €200.000 voor een krediet van hoogstens €266.667. Een starter is volgens de overheid een ondernemer die nog niet langer dan three jaar bezig is. Er zijn echter enkele uitzonderingssituaties waarin je als gestarte (klein)ondernemer ook nog aanspraak kunt maken op de BMKB Starter. Ben je bekend met de WBSO-regeling voor Speur en Ontwikkelingswerk?