Die zetten wij in onze vergelijking op een rij. Hiermee kun je de relevante kredietverstrekkers goed met elkaar vergelijken. Je kijkt hierbij naar de inhoud van de leningen die ze aanbieden én naar de voorwaarden die ze stellen aan jou als aanvrager.

Kosten

Stel jezelf eerst deze vragen! Vergelijken: welke lening previous bij jouw onderneming? Vervolgens ga je aan de slag met de vraag waar jij jouw zakelijke lening wilt gaan aanvragen. Je kunt natuurlijk naar één van de grootbanken met kantoren gaan, maar er zijn ook verschillende nieuwe (online) initiatieven voor bedrijfskredieten.

Zakelijk geld lenen werkt anders dan privé en de verschillen tussen aanbieders van zakelijke leningen zijn groot. Overweeg de mogelijkheden voor een bedrijfskrediet zorgvuldig en kies de financiering die bij jouw onderneming previous.

Waar moet je dan allemaal over nadenken? Bijvoorbeeld over de volgende vragen: Hoe staat jouw bedrijf ervoor? Welk bedrag wil je lenen en waarvoor? Wat mag de lening kosten?

Een zakelijke lening aanvragen bij een partij die jou bij voorbaat al niet als klant wil is immers verspilde moeite. De volgende onderwerpen vind je terug in onze vergelijking van aanbieders van bedrijfskredieten: Aantal jaren actief als ondernemer Rente voor zakelijke leningen Eenmalige kosten voor het afsluiten

Het is verstandig om – voordat je gaat kijken naar de mogelijkheden – even goed na te denken wat je wilt en nodig hebt. De verschillen in het aanbod van verstrekkers van zakelijke kredieten zijn groot, dus is het goed om te weten wat je wilt en waarom. Zo kun je direct een aantal partijen schrappen en wordt de keuze gemakkelijker.