Een huishouden van 4 personen verbruikt jaarlijks gemiddeld 4600 kWh aan stroom. Stel: u wilt sixteen zonnepanelen van 260Wp op uw dak laten plaatsen.

Atama Geeft U Alle Zonnepanelen Informatie Die U Nodig Hebt

  • Je verwacht het misschien niet, maar de zon aan de Franse rivièra levert maar anderhalf keer meer energie dan diezelfde zon in Nederland.
  • En dat terwijl het in Frankrijk veel vaker zonnig en heat is.
  • Lees het full stappenplan op de pagina: btw terugvragen stappenplan.
  • Dit komt omdat zonnepanelen ook werken als het bewolkt is, zij het met een stuk lagere opbrengst.

De zonnepanelen van SolarWatt staan bekend om hun uitstekende prestaties en zeer lange levensduur. Wij leveren glas-folie en glas-glas zonnepanelen van Solarwatt met een vermogen tot 320WP.

De opbrengst is dan 3952 Kwh* per jaar. U bespaart hiermee ruim € 900,-* per jaar. (* elektriciteitsprijs € 0,23 en ligging volledig op het zuiden) Het is fijn om te weten hoe uw zonnepanelen presteren.

Particulier Zakelijk Werken bij Uw huis verduurzamen met zonnepanelen?

Veel Gestelde Vragen

Door te investeren in Zonnepanelen draagt u bij aan een duurzamere samenleving én bespaart u op uw energierekening. Een investering waar u minimaal 30 jaar van profiteert. En de terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld slechts 7 tot 9 jaar! SolarWatt zonnepanelen: de beste keuze Kiest u voor Breman, dan kiest u automatisch voor SolarWatt zonnepanelen.

Er is altijd een passende oplossing, ook als u geen standaard dak heeft. Bijvoorbeeld een dak met veel schaduwval. Hiervoor hebben we een systeem waarbij elk zonnepaneel zijn eigen Power Optimizer heeft. Elk zonnepaneel levert maximaal rendement en zo voorkomt u dat de zonnepanelen hun vermogen verliezen. Als u weet hoeveel stroom u verbruikt, dan kunt u makkelijk uitrekenen hoeveel panelen u nodig heeft.

Veelgestelde Vragen Over Zonnepanelen

Op de glas-folie zonnepanelen krijgt u een productgarantie van 15 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. Op de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt krijgt u garantie van maar liefst 30 jaar op alles. Ervaringen van onze klanten

Wat Zijn Zonnepanelen En Hoe Werken Ze?

Waar de één graag de kosten wil verlagen, is de ander juist bezig met verduurzaming en de energietransitie. Weer een andere klant wil zelfs meer zelfvoorzienend zijn. Onze klanten vertellen graag waarom ze zonnepanelen hebben aangeschaft by way Zonnepanelen of Breman. Op vrijwel ieder dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden.

Misschien wilt u maar gedeeltelijk uw eigen stroom opwekken? Dan heeft u er minder nodig. Uiteraard is de ruimte op uw dak ook belangrijk om te bepalen hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen.