Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Een startende bedrijf loopt vaak tegen een kredietbehoefte aan. Herkent u één van deze situaties? u vraagt een starterslening of starterskrediet aan bij de bank en u heeft een ondernemingsplan nodig. u wilt een bedrijf overnemen en heeft hier geld voor nodig. voor de aanschaf van voorraad wenst u een starterskrediet.

Bekendmakingen & gemeentepagina’s Kijk voor oudere pagina’s en documenten in ons archief Paspoort of identiteitskaart aanvragen

Heb ik recht op bijstand voor zelfstandigen? ( (accordion==’heb-ik-recht-op-bijstand-voor-zelfstandigen’) ? Na uw aanvraag kijkt de gemeente of uw bedrijf gezond is.

Gedeeltelijk arbeidsongeschikte zelfstandigen komen soms ook in aanmerking voor de IOAZ-uitkering. Mijn eigen bedrijf is in tijdelijke financiële moeilijkheden. ( (accordion==’mijn-eigen-bedrijf-is-in-tijdelijke-financi-le-moeilijkheden-wat-kan-ik-doen’) ?