Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Indien u nog geen aangifte heeft gedaan levert u de jaar- of omzetcijfers 2019 in. Vraagt u verlenging aan? Dan hoeft u een aantal stukken niet nogmaals in te leveren. Dat wordt duidelijk aangegeven in het formulier.

Wij helpen u graag bij uw aanvraag. Daarvoor kunt u mailen naar Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk beoordeeld; in ieder geval binnen vier weken. U kunt bezwaar maken tegen de beslissing op uw aanvraag. Doe dit binnen 6 weken.

Clientondersteuning zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat in uw zoektocht naar de juiste begeleiding of ondersteuning. Deze vorm van ondersteuning duurt in principe kort en is afhankelijk van de hulpvragen die u heeft. In Amstelveen verzorgt Mee Amstel en Zaan de cliëntondersteuning.

U kunt dan de kosten voor levensonderhoud namelijk delen. Dit geldt niet voor thuiswonende kinderen jonger dan 21 jaar, studenten en huurders.

Heeft u geen DigiD of kan u om een andere reden niet on-line aanvragen? Stuur dan uw gegevens naar Wij sturen u dan een aanvraagformulier per post toe. Op dit moment zijn er bedrijven actief die ondernemers hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). U hoeft als ondernemer ook geen further kosten te maken.

Gerelateerde Informatie Over Zakelijke Leningen

Bent u het daarna niet eens met de uitspraak op het bezwaarschrift? Teken dan beroep aan bij de rechtbank. Aanvraag Tijdelijke inkomensvoorziening en bedrijfslening zelfstandigen Neem dan alleen per e-mail contact met ons op. Stuur uw vraag naar Door drukte kunt u helaas niet telefonisch te woord gestaan worden.